Името  Тодор е с древногръцки произход и означава Божи дар.

...
Името  Тодор е с древногръцки произход и означава Божи дар.
Коментари Харесай

Откъде идва името Тодор и кога бракът му ще е щастлив

Името  " Тодор " е с древногръцки генезис и значи " Божи подарък ".

Казват, че до момента в който е дребен,Тодор е доста непосредствен, твърдоглав и в това време безмълвен. Послушен и е изпълнителен. Рядко прави бели, играе си настрана от другите деца.

Тодор е постоянно желае да е пръв, може да ес разчита на него и е скъп от колеги и работодатели. Скандалите не са желани от Тодоровците. Домошар е, не обича да претупва работата си.

Не бърза и в любовта. Избира дълго своята брачна половинка, само че когато избере, той е съвсем съвършен брачен партньор – прелестен собственик, обича децата си, не е податлив към изневери.

Голяма е вероятността да откри брачното благополучие, в случай че Тодор се свърже с Ася, Анастасия, Ангелина, Антония, Лидия, Людмила, Мария, Наталия, Христина или Яна.

Напук на общоприетото, мъжете с името Тодор се схваща прелестно с тъща си връзки, по тази причина постоянно мъжете с това име са " заврени зетьове ".

Не би бил благополучен, в случай че си избере за жена госпожица с имената Адриана, Екатерина, Елена, Мая, Марта, Юлия, Надежда или Нина.

Празникът на Теодор / Тодор е от преносимите и се празнува всяка година 43 дни преди Великден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР